12 BEEF BBQ & Cheddar sliders party box
Popis
ENGLISH VERSION OF PREP GUIDE FOLLOWS...
BOX OBSAHUJE / BOX CONTENT
- 12 Hawaiian rolls včetně pekáčku / including baking dish
- 1 kg BBQ trhané hovězí / BBQ pulled beef
- 1 kg strouhaný cheddar / shredded cheddar
- 1 balení naší Kansas City BBQ omáčky / 1 pack of our Kansas City BBQ sauce
- 1 balení našich nakládaných cuket / 1 pack of our pickled zucchini
- 1 balení našich nakládaných červených cibulí / 1 pack of our pickled red onions
NÁVOD NA PŘÍPRAVU - SLEDUJTE FOTO STORY
KROK 1 - Předehřejte troubu na 180°C
KROK 2 - Ohřejte hovězí maso dle návodu - nechte v uzavřeném sáčku, ponořte do hrnce s horkou vodou cca 15-20 minut POD BODEM VARU
KROK 3 - Slidery jsou již rozkrojené vodorovně na půl. Odklopte celou vrchní část a odložte ji bokem. Opatrně, ať se vám nerozpadne. Spodní část nechejte v pekáči. S tou budeme pracovat
KROK 4 - Dejte si bokem cca 50g sýra, tou si na závěr posypete vrchní část sliderů před dokončením. Zbylý sýr si rozdělte na pomyslné 2 poloviny. Polovinou sýra posypte spodní část sliderů v pekáči.
KROK 5 - Na sýr poklaďte kolečka nakládaných cuket. Pokuste se dodržet rozestupy mezi jednotlivými slidery. HOTOVÝ PEKÁČ SE VÁM PAK BUDE DALEKO SNÁZ KRÁJET
KROK 6 - Maso je ohřáté. Opět je rovnoměrně rozdělte na cukety. Snažte se vytvořit 12 porcí podle sliderů, aby se vám pekáč dobře krájel a maso vám na řezu příliš nepřekáželo
KROK 7 - Na maso rozdělte po lžících BBQ omáčku a cibuli
KROK 8 - Posypte druhou polovinou sýra a vložte do předehřáté trouby na 15 - 20 minut nebo do chvíle, než se sýr rozteče. Na posledních 5 minut můžete troubu zapnout na režim GRIL, aby vám sýr krásně zkaramelizoval. Použijte svůj gurmánský instinkt :)
KROK 9 - Vytáhněte pekáč z trouby, přiklopte vrchní část sliderů. Ty můžete potřít trochou olivového oleje nebo roztopeného másla a na každý slider rozdělte svých odložených 50g sýra
KROK 10 - Dopečte 5 - 10 minut v troubě, aby se rozpekla ozdoba ze sýra a vrchní část bulek změkla. Poté rozkrojte ostrým nožem podle sliderů a servírujte obracečkou přímo z pekáče.
PŘEJEME DOBROU CHUŤ :)
PREPARATION GUIDE - FOLLOW THE PHOTO STORY
STEP 1 - Preheat oven to 180°C
STEP 2 - Heat up the pulled pork following the guide on packaging - in a pot of hot water, 15-20 mins JUST UNDER BOILING POINT
STEP 3 - Sliders are sliced up already. Carefuly remove the tops and put aside. Leave the botoom part in the baking pan to work with now.
STEP 4 - Put aside cca 50g of cheese to decorate your sliders at the end. Divide remaining cheese to 2 halves. Spread one half of the cheese to bottom part of the sliders in the baking pan.
STEP 5 - Put sliced zucchini on the cheese. Try to follow the slider grid. FINISHED PRODUCT WILL BE MUCH EASIER TO CUT AFTER.
STEP 6 - Your meat should be heated up now. Spread the meat over the zucchini. Again try to create 12 portions following the slider grid so the meat is not in the way when you´ll cut the sliders.
STEP 7 - Spread dollops of BBQ sauce and pickled onions over the meat
STEP 8 - Spread second half of the cheese over the meat and put into preheated oven for 12 - 20 minutes or to the point when the cheese is melted. You can turn on your oven to BROIL for last 5 minutes to caramelize the cheese. Use your gourmet instincts :)
STEP 9 - Remove the baking pan from the oven and place slider tops on top. Your can spread some olive oil or melted butter over the tops and arrange your 50g of cheese on tops.
STEP 10 - Finish for 5 - 10 minutes in the oven to melt the cheese cecoration and soften the slider tops. Cut up your sliders with a sharp knife and serve with the spatula directly from the baking pan.
ENJOY YOUR MEAL :)
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.